avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legislatia muncii,munca peste program si in weekend
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legislatia muncii,munca peste program si in weekend

imi pot obtine toate aceste drepturi de care nu am beneficiat timp de 7ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 4 Decembrie 2014
Vedeti raspunsul dat in acest topic
www.avocatnet.ro/content/for...

p.s.
Sper ca nu v-ati facut alt cont pe acest Forum?
este al altui coleg
Raspunsul dat este valabil si pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire ridicare salariu rrobert rrobert Imputernicirea scrisă pe care o dau sotului meu pentru a-mi ridica drepturile salariale trebuie autentificata la notariat sau este suficient sa fie semnata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Ralys83 Ralys83 Buna ziua. Am o întrebare, va rog. In Iunie 2016 mi-am dat demisia (unde aveam o vechime de 7 ani). Am fost angajata la o firma cu 2 ore pe zi însă la un ... (vezi toată discuția)
Despre contabilitatea unui srl suspendat alinutza9 alinutza9 Va rog sa imi spuneti care sunt sarcinile unui contabil in cazul unei firme suspendate care nu a avutt activitate.Ce anume alte operatiuni se mai fac in afara ... (vezi toată discuția)