avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatia

buna ziua vreau sa contest o amenda pe data de 13-11-2014 am primit um plic de la politie ca trebuie sa ma prezint la postul de politie din comuna pe data de 10-11-2014 ora 12 aceasta data comfirma si stampila de plic la citeva zile dupa asta imi trimit acasa procestul cu amenda

Alte discuții în legătură

O nelămurire:cu apel în termen de 10 zile de la comunicare? Coco2019 Coco2019 Pe acele foi primite de la Tribunal scrie la sfârșit: Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare,apoi dedesubt scrie: Pronunțată în ședința ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am primit o amenda pentru rovineta de undeva unde masina ... co_sti co_sti buna ziua am primit o amenda pentru rovineta de undeva unde masina nu a ajuns veci si la ora care presupune declaratie ,unde pot contesta aceasta amenda cu ce ... (vezi toată discuția)
Proces verbal nul? mariussica mariussica Buna ziua In cele ce urmeaza doresc sa va expun problema mea,in speranta ca ma puteti ajuta in timp util. In data de 28.01.2008 am primit in posta(fara nici ... (vezi toată discuția)