avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua am primit o amenda pentru rovineta de undeva ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua am primit o amenda pentru rovineta de undeva unde masina ...

buna ziua am primit o amenda pentru rovineta de undeva unde masina nu a ajuns veci si la ora care presupune declaratie ,unde pot contesta aceasta amenda cu ce avocat as putea vorbi?
Cel mai recent răspuns: co_sti , utilizator 17:14, 17 Martie 2021
Buna ziua,
Puteti formula plangere contraventionala in termen de 15 zile de la data comunicarii la Judecatoria de pe raza localitatii unde a fost constatata contraventia.
nu se poate face online? amenda a venit de la cnair bucuresti se pare ca ar fi fost chipăurile la adresa pe data de 03/02/2021 dar eu am primit plicul pe data de 05/03/2021 de la un vecin nu postas nu agent nimic si constatarea a fost facuta in data de 19/11/2020 la orele 23,25 pe DN 24 km 9+400m in preajma localitatii cosmesti jud galati deci 15 zile sau cam dus si totul este o nebuloasa
Nu se poate contesta online, trebuie sa va adresati Judecatoriei in termen de 15 zile de la data plicului in care ati primit comunicarea. Plangerea o puteti trimite si cu posta/curieratul/ fax sau online, doar cu semnatura electronica.
aveti idee la ce tribunal trebuie trimisa contestatia? multumesc
buna ziua puteti sa ma ajutati c u contestatia contra cost? am fost la cnair si au zis ca pe raza domiciliului meu se depune nu unde ar sa emis amenda multumesc astept raspuns mentionez ca in data de 5/03/2021 am primit eu pălicul desi pe stampilele postei este luna februarie

Alte discuții în legătură

Rovinieta primita dupa 1.4luni cosmindaniel cosmindaniel Buna ziua, daca in Dec 2017 am fost surprins de camere fara rovinieta, PVCC sa emis in data de 30.01.2018, dar acesta nu mi sa transmis oficial, ci a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda! bună ziua! va rog sa ma ajutați în speța de mai jos. soțul ... IoanaDeoslea IoanaDeoslea Bună ziua! Va rog sa ma ajutați în speța de mai jos. Soțul meu a luat o amenda în luna decembrie 2020. În decursul anului 2021 ne-am interesat ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovignetei DanielCristian DanielCristian Astazi am primit un plic acasa prin care mi se aduce la cunostinta faptul ca anul trecut in octombrie am fost fotografiat pe un DN circuland fara rovigneta. ... (vezi toată discuția)