buna ziua am primit o amenda pentru rovineta de undeva unde masina nu a ajuns veci si la ora care presupune declaratie ,unde pot contesta aceasta amenda cu ce avocat as putea vorbi?
Buna ziua,
Puteti formula plangere contraventionala in termen de 15 zile de la data comunicarii la Judecatoria de pe raza localitatii unde a fost constatata contraventia.
nu se poate face online? amenda a venit de la cnair bucuresti se pare ca ar fi fost chipăurile la adresa pe data de 03/02/2021 dar eu am primit plicul pe data de 05/03/2021 de la un vecin nu postas nu agent nimic si constatarea a fost facuta in data de 19/11/2020 la orele 23,25 pe DN 24 km 9+400m in preajma localitatii cosmesti jud galati deci 15 zile sau cam dus si totul este o nebuloasa
Nu se poate contesta online, trebuie sa va adresati Judecatoriei in termen de 15 zile de la data plicului in care ati primit comunicarea. Plangerea o puteti trimite si cu posta/curieratul/ fax sau online, doar cu semnatura electronica.
buna ziua puteti sa ma ajutati c u contestatia contra cost? am fost la cnair si au zis ca pe raza domiciliului meu se depune nu unde ar sa emis amenda multumesc astept raspuns mentionez ca in data de 5/03/2021 am primit eu pălicul desi pe stampilele postei este luna februarie