Bună ziua!
Va rog sa ma ajutați în speța de mai jos.
Soțul meu a luat o amenda în luna decembrie 2020.
În decursul anului 2021 ne-am interesat permanent la Primărie cu privire la aceasta, de fiecare data am primit același raspuns: nu apare nicio amenda.
În decursul anului 2021 am plătit taxele și impozitele la primărie, am scos în jur de 5-6 certificate fiscale, iar pe toate reiese ca nu avem nicio datorie către Primărie. Azi am primit o somație în care suntem obligați sa plătim suma de 2200 lei urmând ca în 15 zile sa fim executați silit. Amenda era în valoare de 900 lei. Cum putem depune o contestație? Și ce șanse de reușită avem.
Mulțumesc!
Kyandra
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Procesul verbal de constatare și sancționare a contravenției poate fi contestat în termen de 15 zile de la comunicare (fie înmânare pe loc, fie comunicare prin poștă - data de pe stampila de pe plic) Orice contestație în afara acestor termene va fi respinsă ca tardivă. Nu contează când a luat primăria amenda în debit, contează când i-a fost comunicată amenda soțului dvs.
Amenda rovinieta
silepop
Bună ziua. Eu am locuit până în 2015 într-un apartament apoi mi-am cumpărat o casă, păstrând apartamentul în care actualmente locuiește un chiriaș. ... (vezi toată discuția)