avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CORUPTIE SAU PROSTIE?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CORUPTIE SAU PROSTIE?

In 25.01.2016 am primit de la fisc copia procesului-verbal fals intocmit de agentul de politie pe 15.06.2015, semnat de 3 ori in locul asa-zisului contravenient, adica al meu si distrus sau ascuns de brigada de politie rutiera.
In 26.01.2016, adica a doua zi, am depus contestatia la judecatoria sectorului 3, prezentand judecatoarei toate infractiunile comise de brigada de politie rutiera.
Si acum vine BOMBA, solutia asa-zisei judecatoare:
Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Admite exceptia tardivitatii plangerii contraventionale invocata din oficiu. Respinge plangerea ca tardiva. Cu apel in 30 zile de la comunicare, acesta urmand a fi depus la Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 05.10.2016.
Document: Hotarâre 05.10.2016
Nu-nteleg unde apare TARDIVITATEA.....
Este o eroare de logica, adica prostie,o rea-intentie adica interes sau o forma specifica de justitie de neinteles?
Culmea ca apelul il pot face la aceeasi judecatorie a sectorului 3....
Si daca toti sunt de aceeasi gama intelectuala?
Cel mai recent răspuns: LiviuCotfas , utilizator 19:33, 7 Octombrie 2016
Stimate domn nu este nici coruptie si nici prostie, intrucat aveti un termen de doar 15 zile de cand primiti procesul-verbal sa il contestati in instanta.
Daca nu ati depus si dovada datei primirii procesului-verbal (plicul cu stampila postei din 25.01.2016), atunci aceasta s-a raportat la cel care reprezinta data emiterii adica 15.06.2015.
Cu scuzele de rigoare, eu n-am vazut in viata mea originalul, n-am primit nimic de la politie si toate astea sunt mentionate catre instanta!!! Deci....
Am inteles ca ati primit doar o copie a procesului-verbal ,dar eu m-am referit la plicul care a venit de la fisc si in care se afla aceasta copie.
Acest plic reprezenta dovada ca ati primit procesul-verbal la o anumita data, deoarece pe el se afla stampila postei. De la data stampilei postei curgea termenul de 15 zile in interiorul caruia trebuia sa depuneti actiunea la instanta.
Daca acest plic nu a existat la dosar ca si inscris, chiar daca in cererea de chemare in judecata dvs. ati scris la ce data ati primit procesul-verbal, instanta a considerat ca nu ati facut dovada datei primirii inscrisului contestat.
Inca o data, pe 25 ianuarie am fost la fisc sa achit impozitul!!!! Atunci mi s-a inmanat de catre functionara o copie xerox a respectivului p-v!!!! Nu a existat vreun plic!!!!! Si toate astea sunt consemnate in contestatie........Ce data sa se puna pe o copie a unui proces-verbal, care oricum stiam ca este fals....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenda comunicata prin posta mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Fiind in tranzit intr-un alt oras decat cel de domiciliu, am fost oprit de catre politie, pentru nerespectarea culorii rosii a semaforului. Mi ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie nul adus la usa de politie sandulescusabina87 sandulescusabina87 In data de 21.11.2010 am fost oprita de catre agentii rutieri, din intamplare in acea seara prietenul meu bause si am luat decizia de a conduce desi nu aveam ... (vezi toată discuția)
Cale de atac executare silita solov solov Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Am facut o contestare la executare silita la judecatorie, care a fost respinsa. Comunicarea sentintei am ... (vezi toată discuția)