Fiind in tranzit intr-un alt oras decat cel de domiciliu, am fost oprit de catre politie, pentru nerespectarea culorii rosii a semaforului.
Mi s-a intocmit un proces verbal pe care in acel moment am refuzat sa il semnez.
Procesul verbal a sosit prin posta la cateva zile, mai precis stampila postei indica 06.06.2012.
Din informatiile pe care le am pana in prezent, am inteles ca se poate plati jumatate din amenda, in termen de 48 de ore de la comunicarea procesului verbal, chiar daca in momentul intocmirii acestuia am refuzat semnarea lui. Am fost si am achitat la birourile primariei jumatatea amenzii, astazi 08.06.2012.
As dori daca se poate, sa imi confirme cineva daca am procedat corect, sau pe viitor ma pot astepta la alte probleme cum ar fi restul de plata sa imi fie trecut la impozit.
Va multumesc!
da, cele 48 de ore incep sa curga de la data primirii pv.
probleme la fisc oricum puteti avea deoarece evidenta fiscului nu este recunoscuta ptr exactitate.
Va multumesc pentru confirmare.
In cazul in care cei de la fisc vor da dovada de "inexactitati" am pastrat copii dupa chitanta, proces verbal, si chiar si plicul cu stampila postei. Cred ca imi vor fi de ajutor, stiu ca in 2 situatii anterioare mi-au fost.
Amenda circulatie
crististoe
In data de 10.11.2010 mi s-a retinut permisul de conducere ptr. incalcarea art.100 alineat 3 lit B din OUG nr. 195/2002 republicata ptr 30 de zile, incepind cu ... (vezi toată discuția)
Taxa pod fetesti
danielau
Am trecut in luna august 2015 pe podul de la Fetesti si am achtat prin sms.
Din neatentie am gresit numarul de la masina gen B 11 ROS in loc de B 22 ROS ... (vezi toată discuția)