avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz din partea administratiei financiare sau..???
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz din partea administratiei financiare sau..???

Buna ziua. Am aflat ca am dobanzi si penalitati pt locul de parcare din 2012, adica vreo 400 de lei.
Stiam ca legea spune ca daca pana la 31 martie nu mergi sa platesti si implicit sa declari locul de parcare nu ai absolut nicio obligatie. Mai mult decat atat, in anul 2012 am radiat si masina pt ca nu mai am....ce pot face in astfel de conditii?? va multumesc!

Alte discuții în legătură

Am primit o notificare de la primărie mariangabrieldumitrescu mariangabrieldumitrescu Bună. Am primit o notificare de la Primărie, in luna august sa merg sa plătesc impozitul pe clădire, teren și masina .în 15 zile de la comunicare ... (vezi toată discuția)
Penalitati pt neplata impozitului pe casa, teren, masina pt anul in curs smndraghici smndraghici Buna ziua, Daca n-am platit in cursul anului impozitul pt casa, masina si teren, care sunt penalitatile si cum se calculeaza. As vrea sa platesc acum si ... (vezi toată discuția)
Studiu de caz impozit locuinta johny_m johny_m 16.02.2016. Am cumparat o locuinta in august 2014. De la Directia taxe si impozite mi s-a stabilit: - 74 lei (2014) - 177 lei (2015) - 176 lei (2016). ... (vezi toată discuția)