avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia anticipată parţială - cu penalizarea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia anticipată parţială - cu penalizarea cuantumului drepturilor de pensie

Am lucrat 27 de ani consecutiv in acelasi loc de munca prevazut in anexa 2 la legea 226/2006 care inainte de intrarea in vigoare a legii 19/2000 erau in grupa I-a iar dupa aceasta devin conditii speciale. Pot beneficia de pensie anticipata partiala ? De la ce varsta? (sunt nascut in 1.07.1967)
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:06, 4 Decembrie 2014
Daca ati lucrat 27 de ani in conditii speciale de munca-limita de varsta la 52 de ani(01/07/2019).
Pensia anticipata sau anticipata partiala sunt la 60 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta tbattila tbattila Sunt născut în 23.07.1958 am 52 de ani şi 2 luni, sun mecanic instructor de locomotive, am o vechime totală de muncă de 32 ani şi 11 luni, din care în ... (vezi toată discuția)
Pensionare definitiva viki viki viki viki Buna seara Ma numesc Bucur Viorica si as dori pentru un coleg de al meu care este in somaj cind poate sa iasa de drept la pensie , are 56 de ani in ... (vezi toată discuția)
La ce varsta ma pot pensiona? tatarusu tatarusu Subiect: La ce varsta ma pot pensiona? Potrivit noii legi as vrea sa stiu cand as putea iesi la pensie. Se poate iesi anticipat in cazul meu? Nascut: ... (vezi toată discuția)