buna ziua,sunt foarte suparata pe felul cum am fost tratata nedrept in autobuz,m-am suit o statie ,era f aglomerat,pana sa scot abonamentul a aparut o controloare care a bagat special legitimatia si a blocat aparatul eu cand am pus cartela nu am putut sa inregistrez.m-au dat jos fara sa tina cont de ce facusera,mi-au luat buletinul desi ma grabeam sa merg la un curs eu fiind si somera,cu copil mic si in divort si mi-au facut proces verbal repede punandu-mi si suma maxima,intre 100-150 ,mi-au pus 150,desi sunt somera si cred ca sunt sau ar trebui sa fiu protejata ca mama singura fara loc de munca.eu nu am de unde plati,m-au gasit tocamai pe mine cea mai saraca.cum lasa cersetorii sa se plimbe prin masini si nici nu le cere mie ca somera de ce mi se cere maximul de bani mai ales ca ele au blocat aparatul special ca sa isi faca planul la amenzi si toata lumea le injura.si m-au luat si la misto ca asta e meseria lor.eu am 45 ani si caut disperata servici,sotul mi-a deschis si divort si vrea sa-mi ia copilul,nu ma ajuta din contra?data fiind situatia mea,cum sunt protejata de lege,doresc sa dau in judecata aceste controloare si sa contest amenda,nu a fost drept si sunt si intr-o anumita situatie,mergand chiar la cursuri spre a cauta loc de munca.
ce trebuie sa fac,data fiind situatia pot castiga sau daca nu sa imi fie diminuata amenda ca somer cu copil,care mergea la curs si care oricum taxeaza zilnic dar azi nu a putut din motivul expus?la ce sunt supusa,ce pot pati in conditiile date,nu am cu ce plati amenda,nu am bunuri,bani,nimic.
Cel mai recent răspuns:
daniella28 , utilizator
19:24, 4 Decembrie 2014