avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs

In cazul unui recurs este obligatoriu ca ambele parti sa fie asistate sau reprezentate de un avocat? Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:16, 4 Decembrie 2014
Curtea Constitutionala a decis ca articolul respectiv din NCPC este neconstitutional deci nu mai este obligatorie reprezentarea partilor in recurs de catre avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare la curtea de apel Daniel_2014 Daniel_2014 Buna ziua, La multi ani! Am o nelamurire. In cazul unui proces (pensie de intretinere) judecat la curtea de apel pot sa ma reprezint singur? Sau este ... (vezi toată discuția)
Intampinare la recurs LEONY2003 LEONY2003 Buna ziua, In urma schimbarii incadrarii a gradului de handicap, am contestat noul certificat,, a urmat un proces in fond pe care l am castigat, partea ... (vezi toată discuția)
Exceptie de neconstitutionalitate art 483 fara recurs litigii munca aidu aidu Ma deranjeaza f tare ca nu pot sa atac apelul cu recurs la ICCJ in litigiu de munca. Motivul este ca e probabil ca in orasele resedinta de judet, unde CA e ... (vezi toată discuția)