avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare la recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare la recurs

Buna ziua,
In urma schimbarii incadrarii a gradului de handicap, am contestat noul certificat,, a urmat un proces in fond pe care l am castigat, partea adversa facand recurs la Curtea de Apel.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Intampinarea la recurs pe care Curtea de Apel m a somat sa o depun trebuie depusa doar de un avocat sau o pot redacta si depune eu ca parte in proces?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: LEONY2003 , utilizator 10:18, 19 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O puteti formula/depune dvs.
va multumesc din suflet pentru raspuns....iar in fata instantei trebuie sa fiu obligatoriu reprezentat de avocat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este obligatoriu este doar recomandat.A existat o prevedere în sensul că în recurs era obligatorie asistarea/reprezentarea prin av dar a fost declarată neconstitutionala.
va multumesc din suflet...ma apuc de treaba.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul la un proces judecata de tribunal se face la curtea ... Adrian1953 Adrian1953 Recursul la un proces judecata de Tribunal se face la Curtea de apel numai prin avocat ? Dacă solicit ch de judecata Casei de Pensii si pierd procesul ... (vezi toată discuția)
Intampinare apel buna dimineata, va rog sa imi comunicati daca intampinarea la ... Rebecca50 Rebecca50 Buna dimineata, Va rog sa imi comunicati daca Intampinarea la Apel trebuie redactata obligatoriu de catre un avocat ? (Cauza litigii de munca). In Apel, ... (vezi toată discuția)
Cerere restituire onorariu avocat marap marap Buna ziua! Din perspectiva clientului, care ar fi modalitatea de recuperare a onorariului avocatial? Pe scurt, clientul avea o hotarare favorabila de ... (vezi toată discuția)