avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuzare si stramutare dosar de cercetare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuzare si stramutare dosar de cercetare penala

Buna ziua tuturor cititorilor de pe acest st. si va multumesc ptr ajutorul acordat !

Am locuit impreuna cu sotia si in locuinta sa, in orasul Campulung Muscel si ne-am despartit in fapt din ian.2014 -data la care am introdus si cerere de divort iar in prezent, procesul de divort este in curs de judecata
De la aceea data, ian 2014, eu m-am mutat in locuinta mea din Mun. Pitesti
Sotia mea (inca din p.d.v. legal), mi-a inaintat o plangere penala la sectia de pol. din Campulung Muscel, reclamindu-ma printre altele, ca am injurat-o si i-am scris si trimis cuvinte jignitoare s.a.m.d., prin adresa sa de email - (precizez- numai pe adresa de email si nu publice)
Am primit invitatie scrisa de la sectia de pol. din Campulung Muscel, sa ma prezint ptr. declaratii dar nu m-am prezentat din urmatoarele motive:
1) distanta este prea mare de Pitesti =>50 km, iar timpul este friguros (eu fiind operat de hiernie de disc si nu pot sta in frig avind si virsta de 59 ani)
2) locuinta sotiei mele (inca) este situata in vecinatatea sectiei de politie iar domnia sa ii cunoaste foarte bine pe toti care lucreaza in aceasta sectie.
3) cercetarea penala v-a fi ,,PARTIALA" intrucit eu sunt ,,un strain" fata de acea localitate iar ei (sotia si organele de politie, se vad zilnic, fiind vecini)
INTREBARE:
- cu procedez sa stramut sau sa recuzez dosarul de cercetare penala, de la pol. din Campulung Muscel la pol. Mun. Pitesti?
- incadrarea legala si ce motive !
Va multumesc anticipat ptr ajutorul acordat !

Alte discuții în legătură

De ce patrula de politie chemata la 112 cerceteaza un caz de vatamare corporala fara a tine cont de ce declara victima ??? Iohan71 Iohan71 Asta vara am oferit locuinta spre inchiriere la o echipa de muncitori( patronul mi-a adus initial 2 muncitori) si am convenit cu acestia ca in contul chiriei ... (vezi toată discuția)
Hartuire sorin68 sorin68 In urma cu doua luni sotia mi-a cerut sa plec din locuinta, inchiriata,pe motiv ca are nevoie de timp sa se gandeasca la relatia dintre noi.Simtind ca ce va ... (vezi toată discuția)
Anulare/ modificare ordonanta presedintiala vizita minor pusa in executare Elena-Ionela Elena-Ionela Sunt in divort din luna nov 2014 si urm termen este in luna sept 2015. Intre timp sotul meu a obtinut prin ord pres drept de vizita a minorului (7 luni are in ... (vezi toată discuția)