avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De ce patrula de politie chemata la 112 cerceteaza un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De ce patrula de politie chemata la 112 cerceteaza un caz de vatamare corporala fara a tine cont de ce declara victima ???

Asta vara am oferit locuinta spre inchiriere la o echipa de muncitori( patronul mi-a adus initial 2 muncitori) si am convenit cu acestia ca in contul chiriei sa-mi faca o lucrare de Izolatie ,punindu-ma sa cumpar materiale in valoare de 1100 lei. Numai ca acestia m-au mintit in mod repetat pina cind mi-am pierdut rabdarea si in dimineata de sf. Marie i-am certat , cerindu-le explicatii....Dar in dimineata aceia cam pe la miezul noptii trimit un sms patronului prin care-i propun suma de 1000 lei manopera pentru aceasta lucrare. Am mai trimis un sms patronului, jignindu-i pe cei doi. Am vorbit cu la telefon cu patronul pe un ton amiabil, dar acesta a pus in aplicare un plan de atac ,urmarind agresiunea fizica punind unul din chiriasi sa-mi dea cu pumnul in fata chiar in fata portii.....Lovitura a fost atit de puternica incit m-am ales cu o fisura de piramida nazala! In seara de 16 august ma aflam in curte cu unul din chiriasi consumind citeva pahare de bere. Dar in jurul orei 21 acesta spune....cred ca au sosit de la treaba...Ma ridic de pe scaun si dau sa deschid poarta si in acel moment simt o lovitura puternica in partea stinga a fetei.,.,.Am stat pe loc cam 10 secunde dupa care am luat-o in dreapta spre strada prinxipala, chemind politia la 112. Precizez ca patronul se afla la aprox 4 m pe celalalt trotuar in fata si a insinuat ca am urlat si tipat, ca l-am jignit pe el si sotia, ca nu stie ce anume m-a lovit....poate tomberonul, etc....Dar revin la cercetarea facuta la fata locului....Desi le-am zis ca am fost lovit de chiriasi in fata portii ,vazindu-ma plin de singe ,acestia au luat declaratii de la patron si un vecin aflat la o distanta cam de 15 m de unde nu putea vedea nimic din cauza copacilor spunind politistilor tot ce poate fi mai rau la adresa mea( vrea sa-mi ia casa pe chilipir de ani de zile) E dubios faptul ca politistii nu m-au pus sa dau declaratii scrise, si nici pe chiriasi nu i-a intrebat nimeni nimic!? Chiriasul si colegul ,dupa ce m-a lovit a fugit spre mama lui care tocmai iesea de la munca ,aratind patrulei de pol ca sunt nevinovati.....Cercetarea facuta de pol nu ma ajutat in gasirea vinovatului si adunarea dovezilor, anulindu-mi dreptul de a actiona in instanta agresorul
Mai precizez faptul ca atit chiriasul aflat in spatele meu cit si vecinii macidoneni care au vazut agresiunea nu au zis nimic patrulei de pol. Tot chiriasii au mai facut un scandal in data de 14/15 iulie ,cind s-au luat la bataie cu niste rude atit in casa cit si in afara casei....Atunci m-am trezit cu un politist la use care m-a sunat ca sa ma invite la sectia de politie pentru a descrie cu amanunte chiriasii.,..Am sunat patronul pentru ai trimite urgent la sectie pt declaratii.....Consider ca atacul a fost unul in stil mafiot!
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2017
Iohan71, utilizator
Aveti dreptul sa depuneti plangere impotriva agresorului in care sa detaliati exact situatia de fapt si sa solicitati tragerea la raspundere penala. Tot in cadrul plangerii indicati si probele pe care le aveti in sustinere. Dupa depunerea plangerii, o sa vi se ia si o declaratie in legatura cu fapta sesizata.
Daca aveti leziuni traumatice, megeti la INML sa va scoateti CML.
Dupa depunerea plangerii se incepe urmarirea penala in rem si se administreaza probe, constand in principal in audierea tuturor persoanelor implicate precum si a martorilor prezenti la eveniment.



Va Multumesc pentru sfaturile acordate, dar patrula de politie in care mi-am pus toata speranta a fost total dezinteresata fata de cel care ma lovit si complicii acestuia( patronul si colegul agresorului, agresorul, alt coleg aflat in spatele meu care nu vrea sa dea declaratii...) in sensul ca nu a luat declaratii scrise si verbale de la cei mentionati. ..Cind politistii au ajuns la locul faptei am spus motivul pentru care i-am chemat. ca am fost lovit de chiriasi in fata portii, dar pe acestia nu ia interesat ce spun .Mai rau de atit au luatdeclaratie de la patron si de la un armîn situat cu casa la distanta de locul faptei( am aflat ulterior de la alta chiriase care sta in alt corp al casei, care mia spus prin telefon de la cine a luat politia declaratii.....In concluzie politia mi-a distrus tot ce era mai important.....Probe, Martori, Dovezi, Persoane banuite...Totul! Trebuie dat in judecata statul roman la CEDO! Dar sunt sarac si nu am banii necesari pentru acest demers! Am fost la INML CML si m-au trimis sa-mi fac radiografie la nas. Am fisura de piramida nazala!
Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2017
Iohan71, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa procedati asa cum v-am indicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce urmeaza dan_bcdro dan_bcdro lucrez ca agent interventie la o firma de paza si am fost solicitati prin dispecerat ca eu si colegul cu care eram de serviciu sa mergem intr-un casino unde sa ... (vezi toată discuția)
Agresiune robertinho robertinho in data de 18-01-09 am fost implicat intr-un accident rutier.soferul celeilate masini s-a dat jos si m-a lovit cu pumnul si capul in nas.am fost la spitalul ... (vezi toată discuția)
Am fost batut si nu am declarat la spital agresiunea 47sorin 47sorin in urma cu o saptamana am trecut pe langa masina unuia din cei care m-au lovit si fara sa am deaface vreodata cu ei au intrat peste mine in masina si au ... (vezi toată discuția)