avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... schimbare destinatie cladire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

schimbare destinatie cladire

Buna ziua
Intrebarea mea este urmatorea:
ce se poate face in situatia in care primaria nu aproba schimbarea de destinatie din dispensar veterinar in cladire de locuit?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: odyle , utilizator 17:15, 2 Iunie 2009
Dispozitia atacati-o in contecios administrativ.
Multumesc
ce parere aveti pot sa castig?
Eu am castigat in procesul cu Primaria insa nici pana in prezent nu au respectat sentinta pronuntata :(( . Eu nu cred ca in Romania poti face ceva impotriva primarilor coruptiX-(
eu inca nu am fost sa depun actele pentru schimbare de destinatie dar am vrut sa stiu ce se intampla daca nu vor sa imi aprobe ptr ca in comuna exista un singur dispensar al fam mele si nu stiu daca vor fi de acord

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispensar veterinar chindrisliviuion chindrisliviuion Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren, mostenit de la tatal meu, pe care pe vremea lui ceausescu, prin anii 70 s-a construit dispensarul veterinar. Langa ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata sophia_sb sophia_sb Exista o cat de mica sansa, ca pe calea recursului, care nici nu stiu pe ce motive sa il formulez, sa caseze incheierea primei instante (e vorba de incheiere ... (vezi toată discuția)
Complet: ncpc complet nr.3 apel tip solutie: declină soluţionarea ... mihaiklm2022 mihaiklm2022 Complet: NCPC Complet nr.3 Apel Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei materiale procesuale invocată ... (vezi toată discuția)