avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procura auto cu firma
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procura auto cu firma

Salutare , am si eu nevoie de niste detalii si sfaturi pentru a imi rezolva o problema destul de complicata zic eu . Vreau sa iau o masina de la un prieten , masina o sa o iau cu procura auto facuta intre mine si firma lui . Masina este pe firma parintiilor lui . A fost mama la notariat cu tatal lui si notarita a spus ca trebuie facuta o procura intre firma si persoana fizica la sediul firmei . Am vorbit in seara asta cu maicasa si mi-a zis sa iau dupa net o procura sa o scot si sa ma duc la ea sa rezolvam . Problema este ca eu ii dau 2000 de euro pe masina , i-am dat 1500 si a fost de acord sa ii dau in 5 rate cate 100 euro lunar vreau sa fac o foaie si in privinta asta incat sa pot dovedit ca i-am dat banii pe masina sa nu ma trezesc dupa 2 ani ca vine la mine si da-mi masina ca e a mea ca nu mi-ai dat nici un ban . Imi puteti da si mie o procura auto care sa o intocmesc cu maicasa si un model de chitanta de mana ceva de genul in care sa am hartie la mana ca i-am dat banii ?

Alte discuții în legătură

Teapa vanzare auto mariusionut23 mariusionut23 buna ziua!recent am decis sa imi vand masina catre un \\"samsar\\" care din ce vad incearca sa ma tepuiasca.problema sta in felul urmator:am facut un act de ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare fals andrei7777 andrei7777 Salut, ma numesc andrei si am o problema. Acum ceva ani am dat masina mea, inmatriculata pe mine, la cineva. (gen, ia cheile si dute si fa-ti treaba), ... (vezi toată discuția)
Nelamurire accident auto sebastian2001 sebastian2001 Buna ziua, in urma cu 4 saptamani am fost implicat intr-un accident auto, o tanti care nu era atenta a iesit de pe o straduta nerespectand semnul cedeaza ... (vezi toată discuția)