avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salut, am si eu o intrebare legata de incheierea unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salut, am si eu o intrebare legata de incheierea unui contract de munca !

am lucrat la o firma de paza timp de 2 luni,si din cauza unei situatii neplacute provocate de seful de tura,nu m-am mai dus,am fost am predat tinuta,si acum nu stiu daca voi mai primii salariul din cele 2 luni restante,dat fiind faptul ca nu mi-am depus nici preaviz,nici demisia! Precizez ca in situata mea mai sunt circa 10 persoane,de la aceeasi firma!
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 08:49, 5 Decembrie 2014

Va intrebati daca aveti contract de munca legal incheiat si inregistrat. In ce mod vi s-au platit salariile pana acum? (stat de plata, card...). Orice document de acest gen este o dovada a faptului ca ati prestat munca.

Salariile restante se pot solicita in instanta timp de 3 ani de la scadenta. Asta daca nu cumva face "ordine" ITM-ul, asa cuma precizat colegul freelis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez cu angajatorul daca nu m-a platit ContSters313377 ContSters313377 angajatorul nu mi a facut forme legale si nici nu m a platit ,cum procedez si ce risca angajatorul? (vezi toată discuția)
Salariu neplatit kmalone kmalone Buna ziua Am lucrat in Germania o perioada de 2 luni (mai-iulie). Am plecat printr-o firma din Romania cu delegatie deci ca si plata era defapt diurna pe zi ... (vezi toată discuția)
Angajare neplatita Stefan.Buzoianu Stefan.Buzoianu Buna ziua. Sotia mea s-a angajat ca asistenta la un cabinet. La momentul angajarii s-a vorbit de contractul de munca si plata salariului dar acesta nu s-a ... (vezi toată discuția)