avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calculul pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calculul pensiei

in urma disponibilizarii am beneficiat de ajutor de somaj(11 luni)si de plati compensatorii.La calculul pensiei (dupa 11 luni am indeplinit conditiile legale de a iesi la pensie)se ia in calcul si suma reprezentind "plati compensatorii" sau numai ajutorul de somaj?Casa locala de pensii mi-a calculat doar ajutorul de somaj (repet,pt cele 11 luni)care ,evident era mai mic decit veniturile mele realizate anterior.
Cel mai recent răspuns: laplagne , utilizator 03:58, 6 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!,dar platitorul,banuiesc ,este guvernul Romaniei de la acea data!...sau Ministerul muncii,Ministerul de finante ?cum pot stii acest lucru?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata fara penalizari grigstav grigstav Sunt nascuta pe 5 noiembrie 1957,m-am angajat pe 26.04.1976 si am lucrat pana pe 26.07.1982 la grupa a-II-a 100%.Din 26.07.1982 am lucrat normal pana pe ... (vezi toată discuția)
Plata somaj bfe69 bfe69 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti intr-o mica problema legata de plata somajului. In urma disponibilizarii se plateste o anumita suma de bani cu titlu de ... (vezi toată discuția)
Prelungire somaj PracticMan PracticMan Buna ziua . Apelez din nou la ajutorul dumneavoastra , dar de data aceasta chiar pentru mine. Ma aflu in urmatoarea situatie : -Am fost disponibilizat ... (vezi toată discuția)