avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri Europene cu PFA FOTOGRAF
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri Europene cu PFA FOTOGRAF

Buna ziua! Am si eu nelamurire. Vreau sa imi fac un PFA in care sa activez ca si fotograf. Pentru asta, voi face niste cursuri acreditate in unrma carora voi primi o diploma cu codul COR aferent. As vrea sa stiu daca voi putea accesa fondurile europene avand PFA si nu SRL. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:02, 5 Decembrie 2014
Fonduri europene nu puteti accesa ca si PFA. Puteti accesa fonduri guvernamentale, exista cateva propuneri de noi programe unde au acces si PFA. [ link extern ] /
Recomandarea mea este de a face SRL-D.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri pentru un coafor oana_1989 oana_1989 pot obtine fonduri pentru o mica afacre in mediul rural pentru calificarea pe care o am : coafeza ? am diplome pentru aceasta calificare. (vezi toată discuția)
Sala fitnessforta stefan911 stefan911 Buna ziua Numele meu este Dumitru Stefan,si va contactez in vederea aflarii mai multor detalii despre accesare fondurilor europene nerambursabile. De ceva ... (vezi toată discuția)
Fondurii pentru tineri ionut_bejenari ionut_bejenari buna ziua ma numesc Ionut am 23 de ani si vreau sa imi deschid o mica afacere de familie,o spalatorie si un service intretinere si reparatii auto nu am ... (vezi toată discuția)