avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Am un credit de nevoi personale achzitionat in 2005 in valoare de 1700 lei.Am platit o perioada dupa care am sistat platile pe motive financiare.Pana in momentul de fata nu am primit nici o instiintare,amenintare,etc.Astazi mergand sa verific la banca,cardul de salariu am constatat cu stupoare ca imi aparea -14,332 lei.Am intrat in banca sa cer informatii si mi-au printat undeva la 12 pagini pe care le-au primit de la un executor judecatoresc ca si poprire.Am luat legatura cu executorul spunandu-mi sa merg la dansul luni.Intre toate ''hartoagele'' primite de la banca am gasit si un raspuns al judecatoriei in care este scris ca a avut loc un proces si s-a judecat in lipsa partilor,habar nu am de toate acestea pt ca nu mi-au spus absolut nimic pe nici o cale.Ce pot face in acest caz?Ce ii pot cere executorului?Salariul meu este de 1200 lei lunar s ar insemna ca un an de zile sa nu mai mananc nimic ,cu copilul meu,practic sa nu mai exist avand in vedere ca au cerut sa se opreasca toata suma de 14 332 lei si facand un simplu calcul cu 1200 lei pe luna...Se mai poate schimba situatia vorbind cu executorul si cerand sa fac un angajament de plata ca sa imi deblocheze salariul?Am nevoie urgenta de un raspuns sigur si sincer va rog.
Cel mai recent răspuns: ContSters318441 , utilizator 13:41, 5 Decembrie 2014
Ar fi interesant de vazut daca nu sunt si sume prescrise pe acolo. Insa ar trebui sa faceti contestatie la executare repejor, termenul este foarte scurt, 5 zile de la poprire daca nu ma insel.
Cererea de poprire catre banca este emisa in 3 decembrie cu specificatia de a se achita in termen de 15 zile de primire.Ce vroiam eu sa stiu este daca,pot face ceva,daca pot opri aceasta poprire in timp util deoarece pe 12 ar trebui sa intre salariul si daca pot stabili cu executorul printr0un angajament de plata esalonarea incepand cu ianuarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara instiintare Cunna Cunna Buna ziua, Am un credit de nevoi personale achzitionat in 2005 in valoare de 1700 lei.Am platit o perioada dupa care am sistat platile pe motive ... (vezi toată discuția)
Popriri bogdan riglea bogdan riglea Buna ziua, In urma cu 2 zile a fost infiintata o poprire pe conturile mele si mi au fost blocate conturile bancare. Mentionez faptul ca poprirea se va face ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta și pe mine cineva...am 3 popriri pe salariu.eu ... George6891 George6891 Ma poate ajuta și pe mine cineva...Am 3 popriri pe salariu.Eu lucrez în Italia dar cu contract romanesc..adică salariu în România este de 3150 lei ... (vezi toată discuția)