avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema RDS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema RDS

in 27 12 2013 am cumparat un apartament fostul proprietar avand contract cu rds nu a fost sa isi predea aparatura nici sa rezilieze contractul cu ei nici nu a vrut sa vina sa mute abonamentul pe mine .abonamentul fiind suspendat ptr neplata .datoria actuala ma afecteaza in vreun fel. am primit in posta un avertizment de plata pe numele vechiului proprietar
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 14:44, 5 Decembrie 2014
Nu va afecteaza. Dvs nu sunteti parte in contractul incheiat intre vechiul proprietar si RDS.
nu va afecteaza .
posibil daca vreti sa incheiati un contract nou , la acea adresa o sa le apara restanta , si cu siguranta o sa aibe loc o discutie.
daca nu...nu . si atunci totul decurge ok .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme contract rds nereziliat radu123456 radu123456 Buna ziua Am si eu nevoie de un mic sfat in legatura cu un contract de internet pe care il am inca cu RDS, chiar daca nu mai am internet de 6 ani. In ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rds cerere de plata a abonamentului retroactiv andrei_stefan andrei_stefan Buna ziua, In data de 16 Ian am fost la RDS pentru a incheia un contract de internet.Contractul a fost semnat iar instalarea serviciului urma sa aiba loc in ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)