avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... revocare hotarare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

revocare hotarare

Pe Legea 290/2003 prefecturile emit hotarari privind despagubirea sau in urma contestatiei si sustinerii unui proces privind dreptul la despagubire se emite, de asemenea hotarare de catre prefectura. Aceste hotarari sunt depuse de cel in drept cu cerere de plata la ANRP. ANRP-ul, poate solicita REVOCAREA hotararii emise de prefectura? In ca conditii, pe site ANRP, privind circuitul documentelor pe Legea 290/2003 nu se mentioneaza ceva in sensul asta, plus, un bun castigat, poate fi revocat? Va multumesc!

Deci, am urmat pasii, am contestat hotararea prefecturii, ANRP mi-a respins contestatia, am dus un proces prin contencios, am castigat si la fond si la apel cu hot.irevocabila, am primit hot,comisiei de evaluare de la prefectura cu suma ce se cuvine ca despagubire, am depus cerere de plata dar ANRP revoca acum hot.prefecturii, e normal?
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2009
wap54, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:39, 2 Iunie 2009
Din cate cunosc eu, va pot spune ca, in legatura cu ceea ce afirmati d-voastra, cererea se depune in teremenul legal la comisia judeteana constituita in cadrul prefecturii, aceasta se ataca cu contestatie, care va fi solutionata de catre Comisia centrala, iar hotararile acesteia din urma se ataca in contecios administrativ la tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 290/2003 iulian nicu iulian nicu as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 ni_leta ni_leta Buna ziua Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva. Incerc sa sintetizez: 1. anul 2003 - am depus cererea la Prefectura insotita de inscrisurile ... (vezi toată discuția)
Contestatie legea 290/03 MihaiBucur MihaiBucur Buna seara! Am o speta pe Legea nr. 290/2003 referitoare la despagubirile pentru bunurile ramase in Basarabia si nu stiu exact unde as putea inainta cererea de ... (vezi toată discuția)