avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestare la domiciliu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestare la domiciliu

se scade arestul la domiciliu din pedeapsa care se da la instanta
Mea culpa :)
Inculpatii stiu sigur :D
Dupa 01.02.2014, am vazut, multi inculpati fata de care se luase masura obligarii de a nu parasi localitatea pe codul vechi, masura care se mai putea mentine pana la primul termen de judecata acordat in cauza cand instanta trebuia sa dispuna oricare alta masura preventiva conf.NCPP, sa solicite arestul la domiciliu.
Cererile au fost desigur respinse ca nefondate. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea masurii arestului la domiciliu dupa pronuntarea hotararii cezarad cezarad Am o intrebare. O persoana a fost in arest la domiciliu vreo 3 luni. Intr-un final, s-a dat o hotarare de condamnare, prin care a fost condamnat de Judecatorie ... (vezi toată discuția)
Arestarea la domiciliu Robertgj Robertgj Buna ziua,am si eu o nelamurire cu privire la arestarea la domiciliu.Este privativa de libertate sau neprivativa de libertate? (vezi toată discuția)
Control judiciar abuziv inculpatulderezerva inculpatulderezerva Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti intr-o problema pe care am intampinat-o in cursul unui proces penal. In februarie 2013 am fost arestat intr-un dosar ... (vezi toată discuția)