avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita privind drepturi salariale
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita privind drepturi salariale

Buna ziua, problema mea este ceva mai lunga insa asi dori sa ma ajutati daca puteti. Iata faptele:
In anul 2013 sindicatul feroviar din care fac parte a castigat un proces privind unele drepturi salariale neonorate, mie revenindu-mi o suma de circa 12.000 lei. La solicitatea conducerii companiei am semnat cu aceasta o conventie de esalonare a platii eu urmand sa primesc semestrial 20%.
Acum treburile se complica putin, iata cum. In anul 2011 acelasi sindicat a mai castigat un proces pentru niste drepturi salarial insa compania mi-a virat banii dupa aproximativ 6 luni, circa 880 lei, timp in care sindicatul a contactat un executor care a declansat executarea silita iar suma executata, cu taxe si onorarii cu tot s-a ridicat la 2.200 lei, mie revenindu-mi tot 880 lei.
In urma unor controale financiar la companie s-a constata aceasta dubla plata iar conducerea mi-a oprit o transa de 20% din conventia de esalonare mentionata mai sus.
Acum in conventia respectiva este stipulat ca la intarzierea cu 30 de zile a platii unei transe eu ma pot adresa executorului judecatoresc pentru recuperarea ei.
Mentionez ca cele doua procese la care am facut referire nu au nici o legatura unul cu altul si nu privesc aceleasi drepturi salariale.
Intrebarea mea este, in baza conventiei de esalonare pe care am amintit-o se poate declansa executarea silita pentru sumele restante?
Daca da asi dori sa iau legatura cu un executor judecatoresc din Constanta, pot fi contactat la slucianus@gmail.com

Alte discuții în legătură

Executare silita In 2008, in perioada in care am fost bugetar, am primit ca drepturi salariale necuvenite ( constatate de Curtea de Conturi) suma de 1236 lei.In urma ... (vezi toată discuția)
Noi, angajații ce cale vom mai putea avea ? bună ziua ! vă ... oanaportar oanaportar noi, angajații ce cale vom mai putea avea ? Bună ziua ! Vă rugăm frumos un sfat referitor la următoarea situație: - cu ajutorul Sindicatului, noi ... (vezi toată discuția)
Neplata intretinere la bloc- consecinte mireladolta mireladolta Buna ziua. Am fost instiintat ca am fost dat in judecata de catre asociatie ptr neplata la timp a cotelor de intretinere. Intrebarea mea este urmatoarea: cum ... (vezi toată discuția)