avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Informare - neintelegeri intre soti - invitatie la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Informare - neintelegeri intre soti - invitatie la politie

sotul meu a facut o plangere la politia ploiesti..sectia 3...precum l=am dat afara din casa.....doamna care a preluat plangerea m-a sunt sa ma inormeze dar totodata l-a informat si pe sotul meu la ce ora ma prezint eu la sectie si ziua ...fara sa ia in considerare ca poate este un om periculos,,ceea ce si este......este legal ce a facut dna politista?
Cel mai recent răspuns: kryss72 , utilizator 19:07, 12 Decembrie 2014
in legtura cu plangerea sotului meu am fost chemata la sectia de politie unde am luat la cunostinta de plangere.La randul meu am facut si eu o plangere si desi sotul a fost la sectia de politie ,lui nu i s-a adus la cunostinta cum ca eu am facut plangere>In ziua cand eu m-am prezentat am stat de vorba cu dna politis tsi mi-a tot repetat cum ca sotul meu are dreptul sa sparga usa si sa intre in casa sub pretextul ca si-a pierdut cheile..mai mult mi-a spus ca ea asa ar face...mie asta imi suna a instigare!
Ultima modificare: Vineri, 12 Decembrie 2014
kryss72, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarire, fotografii marinavanessa marinavanessa Sotia fostului sot, tatal copilului meu, ma urmareste si imi face fotografii pe strada, in parc, imi scrie sms-uri jignitoare, e-mailuri cu acelasi continut. ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor!!! violenta in familie Claudia201993 Claudia201993 Buna!! Am 21 de ani si de o perioada mă confrunt cu o problema. Stau in casa cu parintii, defapt stăteam pentru ce de ceva vreme m-am mutat doar eubcu mama ... (vezi toată discuția)
Se poate obține un ordin de restricție dacă nu este vorba despre violență domestică? MadalinMcd MadalinMcd Buna ziua, se poate obține un ordin de restricție daca nu este vorba despre violență domestică? Ca sa înțelegeți corect, este vorba despre o fată ... (vezi toată discuția)