Bunica mea a incercat să vândă un teren arabil (grădină) unui cetățean din același sat. A negociat și s-a înțeles cu respectivul să-i dea banii în două tranșe la diferență de 6 luni. Cetățeanul în cauză a plătit prima tranșă iar după 6 luni nu s-a mai prezentat la notar, conform precontractului încheiat, invocând faptul că suma e prea mare, că ar mai fi niște datorii din urmă, că nu mai dă alți bani, că e duficient....etc, situația dată, din punctul lui de vedere, ...să rămână așa. Am deschis acțiune în instanță, de un an de zile procesul se tergiversează, s-a strămutat la 500 km(după noul domiciliu al respectivului), cu toate că bunica mea are 90 ani...specific România. Dar nu asta e important..... de la primele discuții și negocieri a arat, cultivat și cules roadele de pe teren(grădină)...ok - nici o problemă. După ce și-a manifestat reaua-credință i-am interzis acest lucru, dar nu a fost impresionat de aceasta, așa că, toamna aceasta a arat pământul din nou. Ce se poate face ? Mulțumesc.
Legea 18/1991
rocs
Buna ziua,
As dori o lamurire in urmatoarea problema.
Parintii mei ar dori sa faca vanzare vanzare cumparare cu unul din fratii mei doar ca au acte pe ... (vezi toată discuția)