avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburare de posesie sau nu ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburare de posesie sau nu ?

Bunica mea a incercat să vândă un teren arabil (grădină) unui cetățean din același sat. A negociat și s-a înțeles cu respectivul să-i dea banii în două tranșe la diferență de 6 luni. Cetățeanul în cauză a plătit prima tranșă iar după 6 luni nu s-a mai prezentat la notar, conform precontractului încheiat, invocând faptul că suma e prea mare, că ar mai fi niște datorii din urmă, că nu mai dă alți bani, că e duficient....etc, situația dată, din punctul lui de vedere, ...să rămână așa. Am deschis acțiune în instanță, de un an de zile procesul se tergiversează, s-a strămutat la 500 km(după noul domiciliu al respectivului), cu toate că bunica mea are 90 ani...specific România. Dar nu asta e important..... de la primele discuții și negocieri a arat, cultivat și cules roadele de pe teren(grădină)...ok - nici o problemă. După ce și-a manifestat reaua-credință i-am interzis acest lucru, dar nu a fost impresionat de aceasta, așa că, toamna aceasta a arat pământul din nou. Ce se poate face ? Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 5 Decembrie 2014
carbodan, utilizator
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 20:33, 6 Decembrie 2014
Actionat in instanta prin obligatia de" a face".
Mulțumesc...la instanță sau la poliție ?
Am zis = la instanta=

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arendare teren jetli jetli Bună ziua! Am o problemă la care nu găsesc o soluţie. La noi în sat este o persoană care de mulţi ani deţine în arendă pământurile bătrânilor ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 rocs rocs Buna ziua, As dori o lamurire in urmatoarea problema. Parintii mei ar dori sa faca vanzare vanzare cumparare cu unul din fratii mei doar ca au acte pe ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute constantin2015 constantin2015 Bunicul meu s-a casatorit in jurul anilor 1940-1941 si a construit o casa pe un teren 3000mp in panta la marginea satului cu acces catre drumul public pe un ... (vezi toată discuția)