avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Naveta cadre didactice
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Naveta cadre didactice

daca in bugetul scolii sunt aprobati la inceput de an financiar bani pt. naveta, mai trebuie sa obtinem si aprobarea Consiliului Local in fiecare luna? Ei ne spun ca Prefectura nu le da avizul. Care sunt pasii de urmat de fapt pt. a obtine decontarea navetei? Aprobare in Consiliul de Administratie al Scolii, aprobare in Consiliul Local si aviz de la Prefectura??? Sunt director nou de scoala si as vrea sa stiu sigur , am consultat toate legile si instructiunile dar tot n-am aflat daca asta e drumul corect. Am intrebat si la alte scoli cum fac dar toti mi-au zis ca ei nu aproba decat in Consiliul de Administratie si in baza Hotararii C.A. DECONTEAZA NAVETA.
Ultima modificare: Vineri, 5 Decembrie 2014
maya33, utilizator

Alte discuții în legătură

Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Refuz decontare naveta liviuaa liviuaa buna seara. sunt un cadru didactic caruia i se refuza decontarea nevetei. mai exact primarul a spus ca e implicat in mai multe afaceri si nu mai are bani pt ... (vezi toată discuția)
Abonament naveta profesor alina_25 alina_25 Abonamentul pentru naveta la profesori se doconteaza integral sau se aplica vreo furmula de calcul daca exista vreo lege in acest sens si de cand este ... (vezi toată discuția)