avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare nr provizorii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare nr provizorii

buna,am si eu o intrebare.
se pot obtine de la serviciul inmatriculari contra cost doar tablele propriu ziuse cu nr provizorii,pe baza dovezii de circulatie provizorie...precizez ca dovada e expirata din 2012,si am nevoie doar de numerele rosii, NU pentru a circula cu masina, ci doar in vederea inmatricularii.
va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Problema numere rosii djluci djluci tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)
Circulatia cu numere rosii Roger25 Roger25 Buna ziua, Joi am primit numerele definitive de la DRPCIV, si mi s-a eliberat o dovada de circulatie, valabila 15 zile, pana cand primesc talonul / ... (vezi toată discuția)