avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratii mincinoase
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratii mincinoase

Se considera caz penal daca o firma (x) (contract de comodat) in fata instantei, a prezentat dovada ca nu mai detine acel spatiu, iar titularul de drept s-a judecat cu altcineva (y)care a preluat acel spati, de la firma x
Sendinta s-a dat, favorabil, dar surpriza consta ca acel altcineva(y) i-a inapoiat spatiul firmei (x). Si x nu permite accesul in spatiul respectiv.
La registrul comertului figureaza ca doar spatiul de lucru si l-a mutat dar nu si sediul social al firmei.
Cum sa procedez mai departe ? In ce articole penale se incadreaza aceasta fapta ?
Cu multumiri.

Alte discuții în legătură

Aflare tip document detinere spatiu pentru sediul social. mdDentist mdDentist Exista vreo modalitate prin care se poate afla ce tip de dovada de spatiu a dus o firma la infiintarea sediului social? Exemplu concret: Firma X detinea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat. hellios hellios Buna ziua, Acum 2 luni am vandut o firma care isi avea sediul social in apartamentul proprietat personala, printr-un contract de comodat. In momentul ... (vezi toată discuția)
Sediu social Mariralu Mariralu Eu ca si pers. fizica , proprietar ap., pot sa ajut pe cineva facandu-i un contract de comodat , pentru a isi deschide sediu social ( in acte ) pe ... (vezi toată discuția)