Intrebare. Mi s-a pus pata la 33 de ani sa mai fac o facultate, cum deja sunt angajat, caut sa ma orientez catre o facultate cu frecventa redusa, am gasit si dreptul printre multe altele. In afara faptului ca o pot face pentru cultura mea generala vreau sa intreb ce anume as putea sa profesez la terminarea acestei facultati, in afara meseriei de avocat (pentru care stiu ca se mai da un examen de intrare in barou).
Deocamdata sunt absolvent al UTCB Facultatea de Utilaj Tehnologic pentru Constructii si activez in televiziune ca inginer de sunet, deci domenii total paralele cu dreptul.
Absolvirea unui facultati de drept va da posbilitatea, in conditiile legii, sa profesati ca : magistrat - judecator , procuror - , avocat, consilier juridic, executor judecatoresc, notar public etc.
La toate se da examen.
Este insa mult de invatat daca vreti sa ajungeti sa profesati si la frecventa redusa nu cred ca o sa intelegeti mare lucru decat daca invatati tot pe dinafara mecanic fara sa intelegeti substanta dreptului.
Politist in barou?
GianiC
Daca poate cineva sa imi raspunda, i-as fi recunoscatoare.;)
Stie cineva daca un politist, absolvent al unei Facultati de Drept poate sustine examenul de ... (vezi toată discuția)