avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Politist in barou?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Politist in barou?

Daca poate cineva sa imi raspunda, i-as fi recunoscatoare.;)
Stie cineva daca un politist, absolvent al unei Facultati de Drept poate sustine examenul de intrare in barou daca pt.moment nu doreste sa profeseze?
Si daca da, ce ar trebui sa faca ( in afara de a invata, evident, pt.examen)? Trebuie sa se suspende din functie sau nu poate da acest examen decat daca si-a depus demisia?:((
Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:48, 11 Ianuarie 2011
Buna seara !
Evident ca poate sustine examenul (desfasurand in continuare activitatea ca angajat MAI) !
Daca reuseste si ia examenul de admitere , in masura in care doreste sa profeseze ca avocat stagiar/definitiv va trebui sa inceteze raportul de munca avut (in intervalul cuprins intre validarea rezultatului examenului si pana la numire /depunerea juramantului ) ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de indeplinit pentru intrarea in profesia de avocat ContSters244653 ContSters244653 Buna seara, Ma numesc Ion si vreau sa intreb daca am vreo sansa sa intru in barou. Sa va explic de ce intreb. La momentul actual am 34 de ani sunt de profesie ... (vezi toată discuția)
Stagiatura valery valery As vrea sa stiu daca se poate sa faci stagiatura in alt judet decat cel unde ai luat examenul! Normal ca mi s-a spus ca nu, dar atata timp cat nu esti inscris ... (vezi toată discuția)
Inscriere in barou ca avocat defintiv in urma promovarii examenului de admitere din noiembrie 2010 Allegra Allegra Am promovat examenul de admitere in avocatura organizat in luna noiembrie 2010 pentru cei care s-au definitivat in alte profesii. Am inteles ca acum trebuie sa ... (vezi toată discuția)