avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Buna ziua

Am mai adresat o intrebare legat de infiintare pfa.Vreau sa stiu ce documente sunt necesare pentru infiintare pfa si daca pe domeniul artei plastice se poate obtine un pfa?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:52, 7 Decembrie 2014
Va rog sa cititi raspunsurile care vi se dau la intrebarile postate pe forum. Va redau acelasi raspuns pe care l-ati mai primit, adica va recomand sa cititi informatiile de la registrul comertului, adica de acolo unde chiar trebuie sa depuneti actele de inregistrare pfa, de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe intrebari intr-o postare ContSters361573 ContSters361573 Buna ziua, In cadrul unei publicari am adresat mai multe intrebari(in categoria\\"discutii contabile si fiscale\\", forum\\"Contabilitate in general\\"), ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa alebadita alebadita Buna seara.Daca ati putea sa ma ajutati cu raspuns la intrebarile mele,am incercat sa gasesc pe net dar am esuat.Doresc sa deschid un coafor in regim PFA,insa ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru asistenții bfkt Hamza Andreea-Ioana Hamza Andreea-Ioana Bună ziua! Sunt Hamza Andreea-Ioana, asistentă balneofiziokinetoterapeută. Am finalizat recent o școală postliceală pe specializarea: ... (vezi toată discuția)