avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA pentru Asistenții BFKT
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA pentru Asistenții BFKT

Bună ziua!
Sunt Hamza Andreea-Ioana, asistentă balneofiziokinetoterapeută. Am finalizat recent o școală postliceală pe specializarea: balneofoziokinetoterapie și recuperare medicală.
Doresc să înființez o firmă PFA și aș dori să vă pun câteva întrebări:
1. Care este sistemul procedural de înființare a unui astfel de PFA?
2. Care sunt criteriile de acordare a avizelor.
3. Este suficientă diploma ce atestă finalizarea studiilor postliceale pentru a putea înființa acest tip de firmă sau este necesară efectuarea unor cursuri sau formări complementare?
4. Cui mă pot adresa pentru a primi mai multe detalii juridice?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsurile oferite!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 29 Noiembrie 2021
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot deschide un cabinet de masaj, reflexoterapie? Cristinapopovici1595 Cristinapopovici1595 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pot deschide un cabinet de masaj, reflexoterapie in cazul in care am scoala sanitara postliceala de ... (vezi toată discuția)
Firma pentru organizare de cursuri neacreditate Mihaela1_a Mihaela1_a Buna Ziua, doresc sa infiintez o firma care sa se ocupe de organizarea de cursuri de patiser. Diplomele eliberate nu vor fi avizate de ANC ( Aut. Nationala ... (vezi toată discuția)
Infiintare farmacie Aleximo Aleximo salut...daca vreau sa-mi deschid o farmacie..nu sa prepar produse farmaceutice doar sa le vand , deci sa fiu intermediar..am nevoie de studii de specialitate ... (vezi toată discuția)