Va multumesc pentru raspuns, stimata doamna Gabriela Pintea.
Nu se poate pune problema ca mama sa astepte solutionarea cererii de reexaminare intrucat aceasta este depusa de o saptamana si nu are inca termen de judecata fixat. Chiar asa, stiti in cat timp se judeca cererea de reexaminare?
In schimb, a doua cerere depusa are termen vineri, pe 12 decembrie.
Mama
nu-si doreste conexarea, ci dimpotriva, vrea sa se judece urgent cererea ei (vineri ar fi foarte bine) si sa nu se conexe cu cererea anulata. Asta pentru ca, banuim noi, conexarea ar presupune un alt termen de judecata si implicit intarzierea rezolvarii cererii mamei mele.
Si mie mi s-ar pare imposibil sa se conexeze o cerere aflata pe rol cu una anulata, dar nimic nu ma mai mira. Daca s-a putut anula o cerere timbrata corespunzator ca netimbrata, de ce nu s-ar putea face si aceasta conexare? Din acest motiv am preferat sa va adresez aceste intrebari dumneavoastra, celor care cunosteti legile.
In concluzie:
sa renunte oare mama la cererea de reexaminare si astfel prima cerere introdusa sa ramana anulata, iar vineri sa se judece pe a doua cerere?
va multumesc.
adisan a scris:
În orice caz, a doua cerere va fi repartizată la același complet investit cu judecarea primei cereri.
Cand anume s-ar intampla acest lucru?
Daca pana vineri nu se judeca cererea de reexaminare, prima cerere este in continuare anulata, corect?
In aceste conditii, vineri s-ar putea conexa a doua cerere la prima cerere anulata? Cine ar putea cere conexarea? Mama nu are niciun interes.
Sunt confuz....