avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... retinere indemnizatie de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

retinere indemnizatie de crestere copil

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o problema. Eu sunt in concediu de maternitate de un an si 3 luni. In septembrie anul acesta am descoperit ca mi s-au retinut bani din indemnizatia de crestere a copilului din cauza ca figurez ca administrator la firma(eu fiind adminstrator la un magazin de haine second la care am angajata de aproape trei ani). Am sunat la asistenta sociala si mi s-a spus ca figurez cu debit pe lunile din 2013. Am inteles ca se poate schimba administratorul ptr ii ca sa nu mi se retina bani si pe lunile care au ramas din anul acesta. Cum pot rezolva problema asta? Inca nu am primit nicio instiintare de la asistenta sociala, am aflat ca am sunat eu sa vad de ce mi se retin banii. e normal sa mi se retina bani fara a ma instiinta in prealabil? Pot face altcumva sa nu mi se retina banii pe lunile urmatoare, avand in vedere faptul ca eu mi-am platit impozitul pe firma pana in septembie 2014. Acum, daca platesc ultima transa, o sa mi se retraga banii si ptr anul acesta?

Multumesc

Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator ptr ii iulya_muzzy iulya_muzzy Buna ziua As putea schimba administratorul pentru o intreprindere individuala? Sunt in concediu de maternitate si as vrea sa schimb administratorul ptr ii. ... (vezi toată discuția)
Problema bancara Andreyx2 Andreyx2 Buna ziua.va rog sa ma ajutati intr-o problema care o am cu Bancpost. In anul 2004,am avut mai multe credite la Bancpost. Unul de consum,un card de credit si ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!! imputari din salariu ilegale buburuza 29 buburuza 29 Buna ziua, Am accesat acest forum pentru ca am urgent nevoie de un raspuns legal pivind anumite nereguli la firma la care lucrez. Lucrez la aceasta firma de ... (vezi toată discuția)