avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare administrator ptr II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare administrator ptr II

Buna ziua
As putea schimba administratorul pentru o intreprindere individuala? Sunt in concediu de maternitate si as vrea sa schimb administratorul ptr ii. Mi-ati putea spune va rog cat timp si ce costuri implica aceasta schimbare? Si daca il schimb cum voi mai plati impozitul care trebuia platit pana in 25 decembrie pe numele meu? Decizia de impunere este pe numele meu si mai am o transa de platit anul acesta.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: iulya_muzzy , utilizator 21:47, 4 Decembrie 2014
Nu exista institutia administratorului la intreprinderea individuala, pemtru ca nu este SRL.
Deci nu puteti schimba ceea ce nu exista.
Dvs. sunteti titularul intreprinderii individuale si asa veti ramane pana la radierea acesteia.
Problema e in felul urmator....eu sunt in concediu de maternitate de un an si 3 luni. In septembrie anul acesta am descoperit ca mi s-au retinut bani din indemnizatia de crestere a copilului din cauza ca figurez ca administrator la firma. Am inteles ca se poate schimba administratorul ptr ii ca sa nu mi se retina bani si pe lunile care au ramas. Cum pot rezolva altcumva problema asta? Inca nu am primit nicio instiintare de la asistenta sociala, am aflat ca am sunat eu sa vad de ce mi se retin banii. e normal sa mi se retina bani fara a ma instiinta in prealabil?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere indemnizatie de crestere copil iulya_muzzy iulya_muzzy Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o problema. Eu sunt in concediu de maternitate de un an si 3 luni. In septembrie anul acesta am descoperit ca mi s-au ... (vezi toată discuția)
Se poate radia o firma daca nu a platit contribuțiile pentru angajat? Andreea355 Andreea355 Se poate radia o firma (întreprindere individuala),daca nu a platit contribuțiile pentru angajat?Menționez ca impozitul este plătit la zi.Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Se poate vechime retroactiv? excelenta32 excelenta32 Buna ziua. Am o întreprindere individuală inca din anul 2010 si fiind eu administrator, nu am avut făcut un CIM. Exista vreo cale legală de a plăti din ... (vezi toată discuția)