avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... transport stupi cu pavilion apicol
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

transport stupi cu pavilion apicol

Posed un camion omologat ca si pavilion apicol.As dori sa stiu daca este necesar sa detin atestat profesional de transport marfuri pt transportul stupilor in pastoral? Multumesc!:)

Alte discuții în legătură

Transport auto, documente necesare hortensiabarbu hortensiabarbu Sunt apicultor, 1-posed permis de conducere gradul C+E 2-am cumparat un camion cu sarcina max. autorizata de 7,5 tone 3- vreau sa transport, stupii mei, cu ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord si partaj la notar elenarodicabota elenarodicabota eu si sotul meu am hotarat de comun acord sa divortam .nu avem copii.am putea sa divortam la notar? ce bunuri ar trebui sa impartim: el a venit in casatorie cu ... (vezi toată discuția)
Scutiri de impozit pentru crescatorii de albine popflorincozmin popflorincozmin Buna ziua, As dori sa stiu daca pot obtine scutirea de la plata impzitului datorat pe mijlocul de transport autopropulsat inregistrat in circulatie, care ... (vezi toată discuția)