avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de comun acord si partaj la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de comun acord si partaj la notar

eu si sotul meu am hotarat de comun acord sa divortam .nu avem copii.am putea sa divortam la notar? ce bunuri ar trebui sa impartim: el a venit in casatorie cu un apartament, stupi si camion de transport iar impreuna am cumparat un teren care este trecut pe PFA -ul meu,masina mica, stupi, pavilion iar cu ajutorul unui proiect european facut pe numele meu am construit o casa care nu e inca intabulata dar e aproape gata.ce drepturi am eu?suntem casatoriti de 5 ani iar eu am lucrat cu carte de munca tot timpul.
Cel mai recent răspuns: elenarodicabota , utilizator 13:03, 9 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte casa la rosu calisse calisse sotia are act de donatie pe un teren. pe acest teren am construit impreuna o casa la rosu. autorizatia de constructie este pe numele sotiei. pot trece casa pe ... (vezi toată discuția)
Nedivortat/singur/doresc sa cumpar casa.......se poate? david-o david-o Buna seara.Sunt casatorit legal,dar sunt despartit de 10 ani,Am bani pentru a-mi cumpara o locuinta.Doresc sa stiu daca pot,daca exista vreo lege care sa-mi ... (vezi toată discuția)
Impartirea bunurilor dupa divort NicoBibi NicoBibi inainte de casatorie am avut o garsoniera. am vandut-o in timpul casatorieie si am construit o casa pe terenul si numele partintilor. se imparte casa la divort? (vezi toată discuția)