Stimate domn, iertati-mi tonul, ati cumparat fara sa cereti sfatul unui prieten absolvent in Lacul Tei? Si eventual cu parul mai grizonat......In contract ce scrie? Dumneavoastra trebuie sa intelegeti ca in cazul de fata expertul tehnic are doar un rol consultativ pe bani, nefiind opozabil in justitie. Pentru edificare iata linkul:
[ link extern ] ?
Pentru procese se folosesc experti judiciari care se gasesc pe siteul Ministerului Justitiei. Dar in cazul procesului eu stiu ca judecatorul va inainteza lista cu experti judiciari din care dvs alegeti. Atentie: pret ferm! ca am avut surpriza sa imi suplimenteze tariful cerut la inceput. (deh RO) Sa nu uitati ca unii "dezvoltatori" construiesc locuinte cu un singur scop: sa le vinda! Sa nu uitati ca toate notificarile dezvoltatorului le puteti face in cadrul contractului semnat de dvs. Cititi va rog Legea 10/1995 la obligatiile proprietarului (ce ati devenit prin cumparare) si Legea 230/2007. Dezvoltatorul (Investitorul) nu mai este proprietar prin vinzare deci are doar oblitiile din contract. Si totul pe nervii dvs. Succes!