avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Returnare bani europeni
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Returnare bani europeni

O cunostiinta profesor de meserie a primit acea subventie sau cum se numeste direct in contul sau de salariu desi nu a acceptat sau semnat vreun document prin care sa spuna ca o doreste , ba din contra a facut cerere la scoala unde lucreaza prin care preciza ca nu doreste sa participe la proiect(bani iau fost pur si simplu bagati in cont).
Acesta desigur nu doreste sa participe la proiect desi a fost supus la presiuni de directorul scolii unde lucreza si doreste sa afle cum poate returna acesti bani.
Cel mai recent răspuns: protaras , utilizator 10:32, 8 Decembrie 2014
Sa contacteze ISJ-ul. Ei au o procedura pentru astfel de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire institutionala!!!! cirina cirina Buna ziua, Sunt director de scoala si un fost domn primar, suparat ca si-a pierdut functia trimite diferite plicuri cu confirmare de primire, la scoala. ... (vezi toată discuția)
Atacare decizie consiliul de administratie al unei scoli baikomarilena baikomarilena Eu si colega mea am fost puse in fata unei hotarari a consiliului de administratie al scolii care prevede ca de la 1 septembrie 2011 se reduce un post de ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea metodologiei de mobilitate a personalului didactic dsb dsb Buna ziua, Am 5 dileme... 1. la scoala la care predau de 9 ani de zile (de 2 ani detasata), cu al 3lea director prim diferit, nu s-au publicat 11 ore de ... (vezi toată discuția)