avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... prestari servicii in tari UE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

prestari servicii in tari UE

1.O firma inregistrata in Romania poate presta servicii in domeniul automatizarilor si curentilor slabi in tari din UE, in particular Grecia ? Care sunt demersurile care trebuie facute ?
2. In Romania exista legi speciale pentru unele categorii de lucrari ( Legea 333/2003 , HG 1010 pentru lucrari in domeniul alarmarii, Legea 307 pentru avertizare la incendiu). Exista astfel de legi si in UE ?

Alte discuții în legătură

Pot tine butelii de gaz langa butelii oxigen ? - depozitare butelii de gaze sub presiune. marian1101 marian1101 Buna seara, pot tine in acelasi tarc cu un perete din tabla despartitor sau fara perete si butelii gaz si butelii oxigen? activitatea este desfasurata in ... (vezi toată discuția)
Lnscriere roi Ramona_Dussart Ramona_Dussart Buna ziua, am un SRL neplatitor de TVA si lucrez în proiectare pentru firme din Franta. Acestea pot sa foloseasca TVA intracomunitara pentru ca eu nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, nepotica mea,cetatean grec, cu mama romanca,locuieste ... profesoara10 profesoara10 Buna ziua, Nepotica mea,cetatean grec, cu mama romanca,locuieste la mine in Romania, din 2016, cu acordul parintilor. Nepotica este eleva in clasa a IV-a in ... (vezi toată discuția)