avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie 392B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie 392B

Am un PFA infiintat de doua luni pe care nu am avut activitate momentan,am CAEN 4799,4789,4782,trebuie sa depun obligatoriu declaratia 392B ?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 21:56, 7 Decembrie 2014
Declaratia 392B se depune de catre persoanele impozabile neinregistrate in scopuri de tva.
Daca nu ati facut si nu veti face pana la sfarsitul anului 2014 nici o achizitie si nici o livrare nu trebuie sa depuneti aceasta declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D 392b Livia Ghita Livia Ghita Buna ziua! Am o societate comerciala (SRL), neinregistrata in scopuri de TVA ce presteaza o activitate prevazuta la art. 141 alin (1) lit. a) ; CAEN ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pfa teo53 teo53 Am un PFA( coafor) infiintat si inregistrat in mai 2014, ce declaratii fiscale si pana la ce data trebuiesc depuse? Multumesc pt raspuns! (vezi toată discuția)
Intreprinderea individuala depunde declaratia 392b in 2015? staycu staycu Buna seara, detin o I.I. infiintata in 2014, pe cod caen 6311 - Administrare pagini web si activitati conexe. Am depus declaratia D200 si D220. Cineva imi ... (vezi toată discuția)