avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprinderea individuala depunde Declaratia 392B in ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprinderea individuala depunde Declaratia 392B in 2015?

Buna seara,
detin o I.I. infiintata in 2014, pe cod caen 6311 - Administrare pagini web si activitati conexe.

Am depus declaratia D200 si D220.
Cineva imi spune acum, ca posibil sa fie necesara si declaratia 392B.
Eu nu am contabil/a, tin evidenta facturilor pe pc, partida simpla, cu program Saga, si le notez in Registru inventar.

Trebuie sa depun si acea declaratie 392B neaparat?
Va multumesc.
Seara frumoasa va doresc.
Cel mai recent răspuns: staycu , utilizator 19:36, 18 Februarie 2015
Nu ati precizat daca sunteti inregistrat sau nu ca platitor de tva.Depuneti D 392 B daca va incadrati la articolul de mai jos
b) persoanele impozabile neînregistrate în scopuri de TVA conform art. 153 din Codul Fiscal, a căror cifră de afaceri, astfel cum este prevăzută la art. 152 alin. (2) Cod Fiscal, dar excluzând veniturile obţinute din vânzarea de bilete de transport internaţional rutier de persoane, realizată la finele unui an calendaristic, este inferioară sumei de 220.000 lei.
Buna seara
va multumesc pentru raspuns.
nu sunt platitor de Tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 b POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Pentru anul 2012 se mai depune declaratia 392 B de catre firmele care nu sunt inregistrate ca platitoare de TVA ? (vezi toată discuția)
Formular 392 b carolinav93 carolinav93 pfa-urile neplatitoare de tva care au realezat o cifra de afaceri cuprinsa intre 10.000 si 35.000 euro depun 392? (vezi toată discuția)
Declaratia 392 a sau b magnectical magnectical Pentru o firma suspendata din 2010, care a fost platitoare de tva dar in urma suspendarii s-a anulat inregistrarea la Tva din oficiu cf legii se depune ... (vezi toată discuția)