avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Cadouri pom iarna
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Cadouri pom iarna

buna ziua,sunt funtionar public la o primarie de comuna .Cu ocazia sarbatorilor de iarna primarul doreste sa acorde cadouri elevilor din invatamantul preuniversitar din bugetul local. Din cate stiu eu acest lucru se poate efectua numai in conditiile in care sau incasat la bugetul local sponsorizari in acest sens.
Primarul sustine ca se pot plati direct din bugetul local,va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care reglementeaza acest lucru?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:31, 16 Decembrie 2014
Aceste cheltuieli pot fi suportate din veniturile proprii. Cititi aceste hotarari de consiliu local :
[ link extern ]

Hotararea nr 5, art 15 paginile 6-7:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri pentru a organiza zilele comunei grigorenicolae grigorenicolae va rooooooog, sa-mi spuneti legal din ce fonduri se organizeaza serbatoarea zilele comunei.Eu cred ca din sponsorizari si nu din bugetul local ,dar nu gasesc ... (vezi toată discuția)
Dreptul la banii de carti violetaispas1 violetaispas1 In 2010 am fost pe catedra- rezervata,concediu de crestere si ingrijire copil(vechime 16 ani,gradul did.I).In acelasi timp,am fost studenta in ultimul an in ... (vezi toată discuția)
Cursuri formare profesionale - taxa inscriere -decontare mARA_Mara mARA_Mara Buna ziua! Va rog frumos, daca se poate, spuneti-mi care sunt articolele de lege care reglementeaza decontarea taxei de inscriere la cursurile de ... (vezi toată discuția)