avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Fonduri pentru a organiza zilele comunei
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Fonduri pentru a organiza zilele comunei

va rooooooog, sa-mi spuneti legal din ce fonduri se organizeaza serbatoarea zilele comunei.Eu cred ca din sponsorizari si nu din bugetul local ,dar nu gasesc cadrul legal
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 20:18, 24 Aprilie 2016
Zilele comunei/orașului/municipiului se finanțează din bugetul local. Sumele pot proveni din taxele speciale care se aplică cu această ocazie, sponsorizări.
Citiți aceste hcl-uri:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie functionare restaurant CalinCosmin CalinCosmin Buna ziua! Am 28 ani student, am deschis un srl cu cod caen pentru restaurant , am obtinut toate autorizatiile , mai putin cea de la primarie , unde mi-au ... (vezi toată discuția)
Asociatia crescatorilor de animale Petronela85 Petronela85 In urma cu un an tatal meu a infiintat o asociatie in vederea obtinerii de fonduri pentru administrarea islazului comunei. La cine ma pot adresa pentru a ... (vezi toată discuția)
Cadouri pom iarna grigorenicolae grigorenicolae buna ziua,sunt funtionar public la o primarie de comuna .Cu ocazia sarbatorilor de iarna primarul doreste sa acorde cadouri elevilor din invatamantul ... (vezi toată discuția)