avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suplimentare CAEN la punctul de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suplimentare CAEN la punctul de lucru

am urmatoarea situatie : 2 puncte de lucru , la unul trebuie sa suplimentez activitatea cu inca un CAEN , la al celalalt trebuie sa radiez o activitate dintre cele autorizate pt pct de lucru si sa suplimentez cu alta activitate noua .

ce documente imi sunt necesare ?

mai trebuie act constitutiv actualizat ? sau e suficient act aditional la cosntitutiv ?


si cam la ce taxe sa ma astept ?



multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Goran , Consilier juridic 15:37, 15 Decembrie 2014
Buna ziua, este nevoie sa intocmiti Hotarare AGA pentru fiecare din modificarile care le operati la punctele de lucru. Astfel, la ORC trebuie sa prezentati hotararile AGA, contor de cuvinte pentru hotarari, certificatele constatatoare originale emise pentru punctele de lucru cu activitatile autorizate, declaratie tip model 3 , imputernicire din partea administratorului. Nu este necesar un nou act constitutiv, dar pentru control intern, va recomand sa reinnoiti acest act si sa il pastrati in arhivele societatii.
Referitor la costuri, in functie de numarul de cuvinte al hotararilor AGA, cred ca trebuie sa va asteptati la costuri de 250-300 de lei pentru fiecare operatiune in parte.
~ Conținut șters la cerere ~
in actul constitutiv sunt trecute activitatile cu care suplimentez acum la pct de lucru ,

deci ramane doar hot AGA ?
si autorizare coduri pt punctul de lucru.
pai asta fac acum , autorizez o activitate deja existenta in actul cosntitutiv , la un pct de lucru . ....

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)
Termen inregistrare cod caen nou la onrc ela-ela ela-ela Buna ziua Care sunt formalitalile de inregistrare a unui nou CAEN (completare activ. secundara) ce formulare se completeaza (declaratia 2 sau 3), ce acte ... (vezi toată discuția)