avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inculpat condamnat, intretinere familie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inculpat condamnat, intretinere familie

Buna seara tuturor !
Dupa cum spune si titlul, in situatia in care o persoana este condamnata cu executare, dar inculpatul este singura persoana cu venituri in familie, ce se poate face ?
Exista vreun text de lege care sa prevada acest aspect ?
Cum se va descurca familia respectiva ? (Copii minori, majori in liceu/facultate, sotul in libertate)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:25, 9 Decembrie 2014
Instanta inainte de condamnate analizeaza aceste aspecte.
Depinde insa de infractiune.
In caz de omor e logic ca nu ajuta si se face puscarie indiferent de ceea ce ziceti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata unui an de detentie manu2685 manu2685 cine imi poate spune si mie daca a intra o lege luna aceasta sau va intra pana in martie legea care va micsora durata unui an de puscarie de la 8 luni la 6 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copii pendre pendre Ce se intampla daca nu am platit pensie alimentra pentru copil timp de 2 ani. Nu am avut loc de munca. In prezent lucrez angajat cu durata nedeterminata. Mama ... (vezi toată discuția)
Neachitarea pensiei alimentare conform hotararii vat123 vat123 In urma Hotaririi Judecatoresti si a eliberarii titlului de executie de catre Judecatoria or. Florești, Republica Moldova, titlul fiind recunoscut si pe ... (vezi toată discuția)