avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Spatiu privat virtual - PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Spatiu privat virtual - PFA

Buna seara,
Sunt PFA
Am si eu de pus niste intrebari cu privire la spatiul privat virtual de la ANAF.
1. Cine intocmeste acest dosar fiscal? Mai precis cine introduce datele?
2. In cazul in care apar acolo niste sume pe care deja le-am platit si pentru care am chitanta, cui ar trebui sa ma adresez ca sa fie sterse din obligatiile de plata? Mentionez ca am fost la ghiseu cu aceasta problema si am fost sfatuita sa-i scriu directorului, ceea ce am si facut. A trecut o luna si nu mi s-a raspuns nimic.Intre timp banuiesc ca se aduna penalizarile, pentru niste sume platite!
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 22:51, 8 Decembrie 2014
In mod normal cererea Dvs. ar trebui sa fie considerata contestatie si tratata ca atare, adica sa primeasca raspuns dupa 30 de zile. In practica, primesc raspuns in termen contribuabilii care mai trec pe la ANAF si mai intreaba despre ce se (mai) inatampla cu cererea/adresa/contestatia lor.

Strict legal insa era nevoie sa depuneti o contesttaie, pe care sa o denumiti ca atare.
1. ANAF
2. Dosarul fiscal online nu este la zi, exista si o atentionare privind data ultimei actualizari
Solicitati fisa contribuabilului la zi de la sediul ANAF
Nu ati primit raspuns pentru ca probabil exista muuuuult mai multe plangeri serioase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizări cas Cristina J Cristina J Buna seara, In data de 04.12.2017 mi-a venit decizia de impunere pe 2014 cu suma de 2901. Pe data de 05.12.2017 am fost la ANAF unde mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)
Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)
Anaf refuza sa restituie comisionul de poprire din banci hot_oliviu hot_oliviu Am avut de platit o amenda pe care am contesat-o in justitie. Am cstigat atit la fond cit si in apel. Dar ANAF nu a tinut cont de rezultatul procesului si mi-a ... (vezi toată discuția)