Buna,as dori sa aflu daca ma poate ajuta cineva,am lucrat din 15 mai pana pe 15 octombrie 2014 pe un salar brut de 900 de lei,din 22 octombrie am schimbat locul de munca unde am brutul 1400 de lei salar ce il voi avea doar pana la sfarsitul anului ,contractul fiind pe perioada determinata,sanse sa imi prelungeasca nu sunt mai ales ca la o saptamana ,dupa , i-am anuntat ca sunt insarcinata,eu as vrea sa ma angajez la o cunostinta si sa imi treaca orele mininime de lucru pe contractul de munca,dorind sa raman angajata pana voi naste ,mai exact pana in luna iunie 2015 cand voi naste,din cate am mai citit pe forum am inteles ca la indemnizatia pentru cresterea copilului se vor calcula salariile brute din ultimele 6 luni,daca ar fi asa ce bani as primii cu aproximatie si spuneti-mi va rog si pe cate ore as putea sa imi fac contractul de munca? pentru a nu plati atat de mult la stat ca si asa am o situatie financiara mai precara.va multumesc.
Se iau in calcul salariile si orice alte venituri supuse impozitului de 16% pe ultimele 12 luni (nu pe 6).
Indemnizatia este de 85% din media salariilor + veniturilor impozabile (daca exista) pe 12 luni.
Suma prenatal
laurentiuu
Sunt gravida in luna a 5 a, urmand sa nasc prin noiembrie.Pana in prezent (azi) am fost asistent stomatolog, la 2 cabinete ale aceluiasi patron (unul CMI si ... (vezi toată discuția)