avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acte necesare schimbare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acte necesare schimbare permis

buna sunt sofer pe comunitate permis valabil dar ulterior mi-am schimbat domiciliul. ma intereseaza de ce acte am nevoie pentru schimbare de permis si tot odata necesita scimbare card tahograf di atestat pentru ca pe aceste acte nu am adresa.multumesc#-o

Alte discuții în legătură

Problema atestat transport marfa Soferache Soferache Buna ziua ! De ceva timp lucrez ca sofer in Anglia cu atestat transport marfa Romanesc iar in 2018 urmeaza sa îmi expire atestatul am inceput sa fac ... (vezi toată discuția)
Neconcordante serii permis cu card tahograf si atestat cosas43 cosas43 daca schimb prmisul de conducere trebuie neaparat schimbate si cardul tahograf/certificat de pregatire profesionala(atestat) deoarece nu mai corespunde seria ... (vezi toată discuția)
Permis auto anulat pentru alcoolemie, cum il redobandesc? rakulea rakulea 1. alcoolemie 0.60 in aerul expirat 2. am inteles de la instructor ca dupa ispasirea pedepsei pot da reexaminare pentru redobandirea categoriilor fara a mai ... (vezi toată discuția)