avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema atestat transport marfa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema atestat transport marfa

Buna ziua ! De ceva timp lucrez ca sofer in Anglia cu atestat transport marfa Romanesc iar in 2018 urmeaza sa îmi expire atestatul am inceput sa fac demersurile obtinerii unui nou atestat(CPC) aici in U.K dupa primul curs am primit o hârtie acasă in care mi-se cerea sa fac dovada ca am efectuat cursurile pentru atestat initial (CPI) am trimis o copie scanata a cardului atestat dar nu am primit nici un raspuns din partea autoritatilor Engleze realizand ulterior ca eu am schimbat permisul in Romania dar nu si cardul tahograf si atestatul ne fiind informat de faptul ca seriile la permisul vechi si cel nou nu mai corespund. Intrebarea este : cardul tahograf si atestatul pe care le detin sunt încă valabile ? Si cum as putea sa dovedesc autoritatilor Engleze acest lucru ?

Alte discuții în legătură

Atestat cpi sau cpc? adryanb27 adryanb27 de ce nimeni nu poate sa dea un raspuns exact la aceasta chestiune? am cauta la dumneavoastra pe site dar nicaieri nu e spus un raspuns cert, cu litera de ... (vezi toată discuția)
Ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa? CURALA CURALA Buna seara. Va rog mult daca ma poate lamuri cineva ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa cu o masina mai mare de 3,5 tone si daca imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Angajare sofer profesionist rrramor rrramor Buna ziua, Doresc sa angajez o persoana pe postul de sofer profesionist. Are carnetul de conducere emis in Anglia - UK dar toate celelalte documente ... (vezi toată discuția)